UPOZORIO WENGERA

Ultimatum Mancinija: Nastupi li Nasri za Arsenal protiv Udinesea, odustajemo od njega

'Ukoliko nastupi za Arsenal, nastat će veliki problem. Nisam siguran da nam se isplati kupovati ga u tom slučaju. No, kao što sam već rekao, nadam se da ćemo završiti taj transfer'
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 22. kolovoz 2011. 13:36

Menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini upozorio je svog kolegu na klupi Arsenala, Arsenea Wengera, da ne stavlja francuskog nogometaša Samira Nasija u igru protiv Udinesea u uzvratnom dvoboju 4. pretkola Lige prvaka...

Nastupi li Nasri u srijedu za Arsenal u Italiji, City će, želio je poručiti Mancini, odustati od njegove kupnje.

- Nadam se da ćemo završiti Nasrijev transfer tijekom idućih dvaju dana. Ukoliko nastupi za Arsenal u Ligi prvaka, nastat će veliki problem. Nisam siguran da nam se isplati kupovati ga u tom slučaju. No, kao što sam već rekao, nadam se da ćemo završiti taj transfer do srijede i Arsenalove utakmice u Udinama – rekao je Mancini.

Pregovori oko Nasrija već su se oduljili preko svih očekivanja. Navodno problem stvaraju posrednici koji se spore oko raspodjele provizije.

City je inače 24-godišnjega plemenitog veznjaka francuske reprezentacije spreman platiti 25 milijuna funti, što je upravo fascinantna svota s obzirom na činjenicu da je Nasri u posljednjoj godini svog ugovora s Arsenalom i da je odbio produljiti ga. Arsenal stoga jednostavno nema pravo tražiti više.

Kad je u pitanju ostatak prijelaznog roka, Mancini kaže da niti Nasri neće biti zadnje Cityjevo pojačanje.

- Imamo još deset dana prijelaznog roka. Treba nam još igrača za popunu momčadi. Nadam se da Nasri neće biti posljednji.

Linker
23. rujan 2024 15:03