PROFIMEDIA, INSTAGRAM
KRENUO U LOV, ALI...

FOTO: Uletio atraktivnoj Ruskinji, pa dobio brutalan odgovor. Zvijezda Chelseaja potezom naljutila ‘pola‘ države

Mudrik je tako ostao i bez Violete i bez velikog broja fanova koje je njegov potez naljutio
Piše: SNObjavljeno: 27. studeni 2023. 09:17

Mladi ukrajinski nogometaš koji brani boje Chelseaja, Mihajlo Mudrik, našao se u fokusu javnosti zbog svojeg pokušaja da zavede rusku manekenku Violetu Gračevu koja je ovog ljeta prekinula s norveškim nogometašem Mathiasom Normannom s kojim je bila od 2019. godine.

Lijepa plavuša koja na Instagramu koristi ime Violeta Bert ima preko 600.000 fanova, a na njene čari nije ostao imun ni nogometaš Chelseaja. Mudrik joj je najprije lajkao fotografiju, a onda joj i uletio s prijedlogom da se nađu.

"Nađimo se na mostu", napisao je Mudrik i dobio ekspresnu odbijenicu.

image

Mihajlo Mudrik je probao zavesti Ruskinju

SCREENSHOT

Violeta je samo odgovorila emojijem zaključanog lokota i tako mu poručila da ništa od njihovog susreta. Mudrik je, osim što je odbijen, upao u probleme jer su njegov romantični pohod prenijeli ruski i ukrajinski mediji.

Svojim je potezom Mudrik naljutio Ukrajince koji su bijesni jer je pokušao zavesti djevojku iz zemlje koja ratuje s njihovom i koja je i kriva za krvoproliće u Ukrajini. Mudrik je tako ostao i bez Violete i bez velikog broja fanova koje je njegov potez naljutio.

Violeta pak često privuče pažnju svojim fotografijama na kojima rijetko ima puno odjeće. Često objavljuje fotografije u bikiniju, a odoljeti joj izgleda ne mogu ni slavni nogometaši.

Linker
18. svibanj 2024 11:48