Denis Doyle/Getty Images
VRUĆE GLAVE I REKORDI

U velikom slavlju pala izjava koja će mnoge naljutiti: 'Cristiano Ronaldo je najbolji nogometaš svijeta!'

Zinedine Zidane blistao je nakon savršene 3:0 pobjede koja je nogometašima Reala omogućila prvo polufinale Lige prvaka otkad je on trener. Francuski nogometni mag otkrio je novinarima kako mu je 'Wolfsburg0 bo utakmica karijere, a junaka Cristiana Ronalda je prozvao - najboljim nogometašem današnjice.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 13. travanj 2016. 12:05

Mnogi se možda neće složiti s ovom Zidaneovom ocjenom, ali Ronaldu treba priznati da je u utorak navečer na Santiago Bernabeu ponovno dotaknuo nogometni Olimp.

Osim što je s tri gola praktički sam srušio Wolfsburg (koji je imao sjajnih 2:0 iz prve utakmice u Njemačkoj i prijetio je izbacivanjem velikom Realu), Portugalac je istaknuo još neke svoje uspjehe - zabio je najmanje 45 golova u posljednjih šest sezona, a ove je postigao 16 pogodaka u Ligi prvaka (rekord drži također on sa 17 golova iz sezone 2013/14).

"Ovo je bila moja najuzbudljivija utakmica kao treneru. Nije bilo jednostavno - možda se čini da je bilo tako kada samo pogledate rezultat, ali nije uopće tako.

Zapravo je ovo nešto nevjerojatno nakon što izgubite 2:0 u prvoj utakmici. Moji igrači su odigrali fantastično, a ovo je moja najbolja utakmica u trenerskoj karijeri", podvukao je Zidane i okrenuo se čudesnom Cristianu Ronaldu: