AFP
OSTAJE UZ FALCAA

U Kneževini odustali od Valdesa: Subašiću novi ugovor s Monacom

Piše: Nikola LipovacObjavljeno: 17. listopad 2013. 17:39

Danijel Subašić potpisao je novi ugovor s Monacom, do ljeta 2017., po kojem će zarađivati 50% više nego dosad, a dogovorio ga je u Monte Carlu njegov zastupnik Marko Naletilić.

- Ovo mi je sjajan poticaj za nastavak karijere u Monacu, velikom klubu i super momčadi. No, samo rad, rad, rad i čista glava zadržat će me u statusu prvoga vratara - rekao je drugi vratar naše nogometne vrste, svjestan da je novi izbornik radoholičar. Monaco je nakon devet kola vodeći na ljestvici francuske Ligue 1 sa 21 bodom, koliko ima i drugoplasirani PSG s lošijom gol-razlikom, a Subašić je primio samo pet pogodaka, kao i Parižanin Sirigu, dok je najbolji čuvar mreže Lillea, Nigerijac Enyeama, sa četiri.

Od dolaska Valdesa u siječnju nema ništa, a produženjem ugovora 28-godišnjem 192 cm visokom Zadraninu klub čiji je vlasnik Rus Ribolovljev pokazao je koliko je s njime zadovoljan i koliko na njega ozbiljno računaju. Uostalo, prošle sezone je bio najbolji vratar Ligue 2 koju su ‘kneževi’ osvojili i vratili se u najviši rang.

Suba je propustio zadnje dvije reprezentativne akcije zbog natučenog mišića, no hematom je u međuvremenu splasnuo:

- Od utorka normalno treniram, bit ću spreman za nedjeljno gostovanje u Sochauxu, poručila je Pletikosina zamjena.

Linker
22. rujan 2024 03:38