AP
ESKPRESAN BIJEG

U Cityju bijesni: Balotelli 55 minuta nakon utakmice već bio u avionu za Italiju

U Cityju nisu bili nimalo zadovoljni Balotellijevim postupkom i nevoljkosti da s klupe bodreći pomogne svojim suigračima
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. listopad 2012. 14:01

Kontroverzni talijanski nogometni reprezentativac u redovima Manchester Cityja Mario Balotelli u subotu se ponovo pobrinuo da završi na naslovnicama engleskih medija, ali ne zbog svoje sjajne igre...

Naime, igrao je Balotelli u prvenstvenom ogledu protiv Sunderlanda (3-0 pobjeda Cityja) do 56. minute kada ga je zamijenio Sergio Agüero. Koliko je tamnoputi navijač bio "sretan" činjenicom da ga menadžer Roberto Mancini izvlači iz igre, svjedoči činjenica da je samo produljio kraj klupe za rezerve i otišao prema tunelu.

Daily Mail navodi kako je Balotelli samo 55 minuta nakon završetka susreta bio u zračnoj luci i da je čekirao kartu za rodnu mu Italiju.

U Cityju nisu bili nimalo zadovoljni Balotellijevim postupkom i nevoljkosti da s klupe bodreći pomogne svojim suigračima, ali će iz kluba malo vjerojatno pokrenuti disciplinski postupak protiv njega. Vjeruje se, pak, da će posljednji incident povećati pritisak na Mancinija da ga proda u siječanjskom prijelaznom roku.

Inače, u trenutku Balotellijevog izlaska iz igre City je vodio 1-0. Do kraja su "građani" zabili još dva gola, a samo četiri minute nakon što ga je zamijenio zabio je igrač koji ga je zamijenio Sergio Agüero.

Linker
22. rujan 2024 13:31