Craig Doyle/prosports/shutterstock Editorial/profimedia
LEŽAO U RUŠEVINAMA

Turci navečer demantirali da je pronađen bivši igrač Chelseaja, a onda je jutro donijelo veliki preokret

Još jučer su svi svjetski mediji prenijeli da je pronađen Atsu, no njegov klub je to demantirao
Piše: SNObjavljeno: 07. veljača 2023. 08:19

Iako se jučer cijelim svijetom proširila vijest kako je bivši igrač Porta, Chelseaja i Newcastlea Christian Atsu pronađen živ ispod ruševina u Turskoj i kako je ozlijeđen te teže diše, sve je demantirao njegov klub Harayspor koji je tako samo izazvao pomutnju da bi kasnije ipak potvrdio da je Atsu pronađen.

Čelnici i neki igrači Hatayspora su demantirali da je njihov suigrač i prijatelj pronađen i tvrdili su da je još među ruševinama. Iako je portugalska A Bola pisala kako je Atsu pronađen s ozljedama noge i problemima s disanjem te prevezen u bolnicu, iz kluba su odlučno demantirali te informacije.

Počasni predsjednik kluba Luftu Savas sinoć je reka kako A Bola nema točne informacije i ponovo sve zabrinuo.

"Nažalost, potraga za njim još uvijek traje. Znamo da je pod ruševinama i spasioci pokušavaju doći do njega. Nije istina da je pronađen", rekao je Savas sinoć.

Dodali su kako se za Gancem još traga i da ne mogu do njega, te čekaju pomoć. Srećom, jutros je stigla potvrda da je Atsu pronađen i da je živ. Ozlijeđen je i ovoga puta i službeno spašen i odvezen u bolnicu. Klub je dodao kako je njihov sportski direktor Traner Savut i dalje pod ruševinama.

"Imali smo sad kratki sastanak. Mogu potvrditi da je Christian Atsu pronađen i da je prebačen u bolnicu. Ima neke ozljede, ali najvažnije da je živ", rekao je jedan od klupskih tenera Mustafa Ozat.

Linker
29. rujan 2024 00:19