MANDŽO U TORINU!

Trener Juvea potvrdio Mandžin dolazak: 'Snažnog je karaktera, igra vrhunski'

Podsjećamo, Atletico Madrid će za hrvatskog napadača dobiti 15 milijuna eura i tri milijuna kroz bonuse, a Mandžukić plaću od četiri milijuna eura godišnje
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 19. lipanj 2015. 21:21

Iako Marija Mandžukića od prelaska u Juventus još dijeli liječnički pregled u ponedjeljak te službena potvrda transfera, trener 'Stare dame' Massimiliano Allegri je novom napadaču Juvea zaželio dobrodošlicu i odmah objavio kako Carlos Tevez definitivno napušta klub (odlazi u Bocu Juniors), prenosi Gazetta dello Sport:

- Teveza je nemoguće zamijeniti, ali zato na raspolaganju imamo neke druge napadače poput Zaze, Morate, Dybala, a stigao nam je i Mandžukić.

Allegri je objasnio i zašto je tražio baš hrvatskog reprezentativca:.

- Mandžukić je zabijao golove u svakoj ligi u kojoj je do sada igrao. Snažnog je karaktera, igra vrhunski nogomet i siguran sam da će tako nastaviti. Kupili smo ga baš ciljano, htjeli smo takvog napadača. On je odličan igrač, presretan sam - objasnio je trener Stare dame.

Podsjećamo, Atletico Madrid će za hrvatskog napadača dobiti 15 milijuna eura i tri milijuna kroz bonuse, a Mandžukić plaću od četiri milijuna eura godišnje. Za Madriđane je Mandžo protekle sezone zabio 20 golova u svim natjecanjima.

Linker
24. rujan 2024 07:24