CROPIX
SINIŠA MIHAJLOVIĆ

'Tko kaže da ne možemo pobijediti u Hrvatskoj? Još uvijek vjerujemo u Brazil'

Piše: HinaObjavljeno: 22. listopad 2012. 19:45

Izbornik srpske nogometne repretentacije Siniša Mihajlović izjavio je u razgovoru za državnu agenciju Tanjug kako vjeruje da njegova momčad može pobjediti Hrvatsku, te da se, unatoč porazima protiv Belgije i Makedonije, Srbija još uvijek može kvalificiratri na Svjetsko prvenstvo u Brazilu iako trenutačno zaostaje šest bodova za Belgijom i Hrvatskom.

- Tko to kaže da Srbija ne može pobjediti Hrvatsku u Hrvatskoj? Dok nas matematika ne izbaci, ja vjerujem i moji će igrači vjerovati u plasman. Pokazali smo da svakog možemo pobijediti, ali i od svakog izgubiti - istaknuo je Mihajlović agenciji Tanjug.

- Vjerujem da imamo šanse, ima još šest utakmica do kraja. Ako odigramo kao protiv Walesa i većim dijelom meča protiv Belgije, možemo sve. Ako odigramo kao 30 minuta protiv Belgije ili uplašeno kao protiv Makedonije, onda su nam male šanse - prokomentirao je srpski izbornik dosadašnje utakmice i očekivanja od narednih utakmica Srbije u kvalifikacijama za SP.

Mihajlović je podsjetio i na kodeks koji su potpisali svi reprezentativci Srbije da će pljeskom pozdraviti himnu svake suparničke momčadi i ocijenio kako nema razloga biti drugačije niti u utakmicama s Hrvatskom.

Linker
22. rujan 2024 03:41