Carles Puyol of Spain's Barcelona (L) falls to the ground as he vies with Rafael Marquez (R) of Mexico's Atlante falls to the ground as Xavi looks on during their FIFA Club World Cup semi-final football match in Abu Dhabi on December 16, 2009. European champions Barcelona produced a masterclass to beat Mexican side Atlante 3-1 and book their place in the World Club Cup final. AFP PHOTO/KARIM SAHIB
 AFP
SAMO ZA HRABRE

TEŠKA OZLJEDA Kapetan Barcelone Carles Puyol izvan pogona osam tjedana

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. listopad 2012. 20:16

Kapetan Barceloninih nogometaša Carles Puyol (34) pauzirat će oko osam tjedana nakon što je u dvoboju protiv Benfice u utorak navečer dislocirao lakat lijeve ruke.

Iskusni branič se ozlijedio u 76. minuti dvoboja 2. kola Lige prvaka. Odmah je prevezen u lisabonsku bolnicu, gdje su mu "namjestili" lakat i imobilizirali ruku. Nakon toga se vratio s ostatkom momčadi u Barcelonu. Proveo je noć u bolnici, a ujutro je pušten.

Klub je potvrdio da će se Puyol nastaviti liječiti konzervativnom metodom što znači da ga čeka oko osam tjedana stanke. Zanimljivo, utakmica protiv Benfice u kojoj je Barcelona slavila s 2-0, bila je prva Puyolova nakon 15. rujna kada je ozlijedio koljeno.

Nova ozljeda znači da će kapetan katalonskog kluba propustiti nedjeljni "el clasico", sudar protiv Real Madrida na Camp Nouu u sklopu 7. kola Primere.

Linker
21. rujan 2024 19:40