AFP
GERRARD

'Taj Everton uopće ne igra'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. listopad 2012. 10:58

I dalje se ne stišavaju osvrti nakon Merseyside derbija u kojem su nogometaši dva liverpulska kluba, Everton i Liverpool, podijelili bodove odigravši 2-2. Svi su pogoci postugnuti tijekom prvog poluvremena...

Kapetan Liverpoola Steven Gerrard je kao posljednji komentirao utakmicu i još se jednom vratio na nedjeljni obračun ova dva kluba.

- Ako je netko igrao nogomet u tom derbiju, bio je to Liverpool. Nažalost, to nismo uspjeli nagraditi pobjedom, ali sam razočaran onim što je ponudio naš suparnik. Kod Evertona je lopta uglavnom bila u zraku, mnogo manje u nogama - rekao je Gerrard i nastavio:

- Podsjetili su me na Stoke City, samo oni još tako igraju. Snaga i lopte na visoke, snažne igrače. Ne postoji tu mnogo niti kreacije, niti lijepog nogometa - rekao je Gerrard čiji je Liverpool još uvijek prilično nisko na ljestvici, na 12. mjestu.

Njihov gradski rival Everton trenutačno je, pak, na petom mjestu uz šest bodova manje od vodećeg Chelseaja. Liverpool zaostaje čak 12 bodova za Di Matteovom momčadi.

Linker
22. rujan 2024 05:28