MNOGI SE ČUDE

STIGAO OMRAŽENI TRENER Progovorio novi Modrićev šef, navijači su ga već odbacili!

Tranar Napolija Rafa Benitez stigao je u Madrid gdje bi tijekom ponedjeljka trebao finalizirati svoj transfer u Real. Vijest je ovoga vikenda već najavio potpredsjednik kluba Eduardo Fernandez de Blas, a u ponedjeljak je to napravio i sam Benitez.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 01. lipanj 2015. 14:18

55-godišnji Španjolac koji je najveće uspjehe napravio s Liverpoolom vraća se u domovinu, unatoč velikom protivljenju navijača Reala. Oni Beniteza, očito, ne prihvaćaju kao trenerski kapacitet dostojan Real.

Naime, tek je 7.7 posto Realovih navijača podržalo dolazak Beniteza na klupu Reala u prošlotjednoj anketi lista AS, 29 posto bi tu željelo vidjeti donedavnog trenera Borussije Jürgena Kloppa, a čak 43.8 posto navijača Reala i dalje stoji iza sada već bivšeg trenera Carla Ancelottija.

Međutim, navijači će se morati pomiriti s odlukom kluba. Benitez je u ponedjeljak prekinuo šutnju i javno objavio da dolazi u Madrid.

"Spreman sam, ne mogu dočekati da dođem u Madrid", izjavio je Benitez za AS.

Da dileme više nema otkrio je ovoga vikenda i potpredsjednik kluba Eduardo Fernandez de Blas.

"Ancelotti je fenomen. Hvala mu na svemu. On je do prije tri dana bio najbolji na svijetu, kao što je to bio i Jose Mourinho prije njega, a kao što će to biti Rafa Benitez od idućeg tjedna", rekao je potpredsjednik Reala i otklonio sve sumnje.

Linker
22. rujan 2024 09:47