Danijel Pranjić
 TOMISLAV KRISTO/CROPIX Cropix
PRIOPĆENJE IZ DUBRAVE

Stigao odgovor Vatrenom: ‘Što priča? Htjeli smo ga, on je gurao neki svoj projekt, a nema ni licencu‘

‘Zaista smo iznenađeni da se jedan uspješni sportaš na ovakav način obratio javnosti‘, kažu u klubu
Piše: M. NinićObjavljeno: 14. kolovoz 2021. 08:15

Nakon sporazumnog rastanaka drugoligaša Dubrave Tim Kabel i trenera Danijela Pranjića, kao i njegovih javnih istupa povodom toga, klub s Grane Klake i njegov predsjednik Roko Ivanović oglasili su se priopćenjem.

- Duboko smo iznenađeni navodima koje je putem društvene mreže iznio trener Danijel Pranjić povodom odlaska iz našeg kluba. Uprava Dubrave Tim Kabel je imala veliku želju da Danijel preuzme seniorsku momčad, unatoč tome što nema potrebnu licencu za vođenje momčadi, ali je imao našu podršku od prvog dana na putu da mu Dubrava Tim Kabel bude prvi veliki trenerski izazov u karijeri. Nažalost, po odlasku iz kluba njegove tvrdnje su potpuno neutemeljene. I naš klub kao i mnogi imaju svoj razvojni put, pa su tako naši mladi igrači u posljednje dvije sezone odigrali preko 50 drugoligaških utakmica i bili daleko ispred igrača, koje je trener Pranjić pokušao razviti kroz menadžerski projekt - piše u priopćenju.

- U ovom trenutku mislimo da je projekt kluba puno važniji od menadžerskog projekta i na tom putu želimo ustrajati. Današnji hrvatski reprezentativac Josip Juranović kojeg neki treneri nisu vidjeli u užim kombinacijama, kao i njegov brat Dragan Juranović, projekti su našeg kluba, koji su svojim radom stigli na mjesto koje mnogi dječaci koji se počinju baviti nogometom sanjaju. Mi smo kao klub ponosni na sve igrače koji igraju ili su igrali u Dubravi i nakon određene promocije nastavili karijeru u klubovima višeg ranga. Zadnji primjeri su Dragan Juranović (Zrinjski) i Toni Fruk (Gorica), a u Dubravi je ponikao i sadašnji igrač francuskog Bordeauxa Toma Bašić, a naš član je bio i jedan od najboljih igrača Dinama Lovro Majer. Iznimno nam je žao da se na ovakav način jedan uspješan sportaš, reprezentativac i budući trener obratio javnosti, iznoseći navode, koji se rješavaju unutar četiri zida, čime je nanio veliku štetu ugledu našeg kluba - stoji u priopćenju za javnost drugoligaša Dubrave Tim Kabel.

Linker
29. travanj 2024 02:27