Drago Sopta / Cropix
SKY SPORTS

Srna igrač utakmice

'Bio je primjer modernog beka, jedan tren obavljajući svoje obrambene dužnosti, a sljedeći sudjelujući kao ekstra čovjek u napadu'
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 24. studeni 2010. 12:37

Kapetan Šahtara i hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna proglašen je najboljim igračem utakmice 5. kola skupine H Lige prvaka u kojoj je Šahtar gostovao kod Partizana u Beogradu...

Slavio je na kraju Šahtar s uvjerljivih 3-0, a Srna je odigrao svih 90 minuta i asistirao Jadsonu za drugi gol na susretu. Pokrenuo je akciju i kod trećeg gola ukrajinskog prvaka kojeg je zabio Eduardo da Silva, ali je izravnu asistenciju pritom upisao Willian.

Iako je na službenoj stranici UEFA-e epitet igrača utakmice ponio Jadson, Srna je od strane Sky Sportsa zaradio uvjerljivo najveću ocjenu od svih igrača, devetku, uz komentar:

"Bio je primjer modernog beka, jedan tren obavljajući svoje obrambene dužnosti, a sljedeći sudjelujući kao ekstra čovjek u napadu."

Kažimo da je drugi hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva, strijelac trećeg Šahtarovog gola na susretu u 68. minuti, samo šest minuta nakon što je ušao u igru, zaradio solidnu sedmicu za svoju izvedbu.

Linker
05. listopad 2024 21:27