David Ramos / Getty
LOVA DO KROVA

SPREMA SE APSOLUTNA SENZACIJA Ugledni dnevnik najavio najveći transfer u povijesti nogometa!

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 04. travanj 2016. 13:43

Ukoliko je za vjerovati napisima francuskog dnevnika L'Equipea, u redovima PSG-a spremni su platiti nevjerojatnih 193 milijuna eura za transfer brazilskog napadača Barcelone Neymara.

L'Equipe vijest o potencijalnom transferu Neymara donosi na svojoj naslovnici, a 193 milijuna eura je visina Neymarove odštetne klauzule u pariškom klubu.

Francuski dnevnik navodi kako astronomska visina odštete ne bi donijela PSG-u probleme s financijskim fair-playom, a Neymara se opisuje kao bolji izbor od njihove druge velike želje - Cristiana Ronalda dugoročno gledano, posebice ako se uzme u obzir starost igrača (Neymaru su 24 godine i 7 je godina mlađi od Ronalda).

Pariški klub navodno je već u pregovorima s Neymarovim agentom Wagnerom Ribeirom i u PSG-u se nadaju da će uspjeti dogovoriti transfer već ovog ljeta.

"Ako je PSG zainteresiran za Neymara, možemo razgovarati. Ugovor se može okončati prijevremeno, uz uvjet da se plati odštetna klauzula. Cijena je 193 milijuna eura, a mislim da to nije nepremostiv problem za PSG“, rekao je Ribeiro.

Neymar bi ovog ljeta želio zaigrati za brazilsku reprezentaciju na Copa Americi i Olimpijskim igrama, što je ideja s kojom se ne slažu u Barceloni i već su se izjasnili kako će brazilski napadač morati izabrati jedno od ta dva velika natjecanja.

"Pregovarat ćemo s Barcelonom koja ga je tražila da izabere jedno natjecanje, ali Neymar je već izabrao i želi nastupiti na oba“, dodaje Ribeiro, a L'Equipe navodi kako bi to razmimoilaženje moglo biti povod potencijalnom transferu.

L'Equipe navodi kako će PSG veliku konkurenciju u cijeloj priči imati u Real Madridu, ali vjeruje se da bi sjajni napadač bio skloniji opciji preseljenja u Pariz.

















Linker
23. rujan 2024 01:20