AFP
RONALDO SE NIJE POJAVIO

Španjolski mediji: 'Atletico je masakrirao Real, Mandžukić im zadavao glavobolju'

'Nema isprika za naš nastup, Real ne smije izgubiti s ovakvom razlikom ni od jedne ekipe. Još uvijek držim da je Real puno bolja momčad od Atletica' - rekao je Ronaldo
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. veljača 2015. 21:26

Španjolski mediji spjevali su hvalospjeve momčadi Diega Simeona nakon što su u subotu popodne razbili bogatijeg gradskog susjeda.

Marca započinje tekst o povijesnom porazu Reala na Vicente Calderonu riječima: "Atletico masakrirao Real". U uvodu se veliča snaga i složnost Simeoneove momčadi te pohvaljuje argentinski trener koji nije klonuo duhom nakon lisabonskog poraza u finalu Lige prvaka.

As donosi sličan naslov: "Atletico potopio Real". U tekstu se također ističe superiornost crveno-bijelih te napomnije kako Cristiana Ronalda nije bilo ni na radaru. U Asu su također istakli odličnu igru Mandžukića za kojeg su napisali da igra strahovitio inteligentno te da je zadavao konstantnu glavobolju Realovim braničima.

Katalonski Mundo Deportivo nije propustio priliku da se u naslovu narugaju omraženim rivalima iz kraljevskog kluba: "Atletico ismijao Real Madrid"

Od igrača, izdvajamo izjave Cristiana Ronalda koji očekivano nije bio oduševljen: "Nema isprika za naš nastup, Real Madrid ne smije izgubiti s ovakvom razlikom ni od jedne ekipe. Još uvijek držim da je Real puno bolja momčad od Atletica."

Linker
22. rujan 2024 15:36