HEROJ KATALONIJE

ŠOU BRAZILCA Realu oteo naslov, posramio Ronalda i Ancelottija doveo pred otkaz

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 10. svibanj 2015. 11:53

Real Madrid oprostio se od borbe za naslov prvaka u Španjolskoj. Subotnji remi protiv Valencije definitivno je izbacio Real iz utrke s Barcelonom. Momčad s Camp Noua sada ima četiri boda viška što znaći da se može priuštiti komfor i da izgubi sljedećeg vikenda protiv Atletica u Madridu.

Katalonija slavi brazilskog vratara Diego Alves i - Cristiana Ronalda. Brazilac je ovoga tjedan po prvi put u karijeri dobio pozivnicu brazilskog izbornika, a nakon 'privatne zabave' na Bernabeuu nominirao se za prvog vratara Selecaoa.

Tjedan iza sebe Ronaldo će pamtiti kao jedan od najgorih u karijeri. Messi je protiv Bayerna pokazao tko je vladar svjetskog nogometa, a nerealizirani penal Ronalda protiv Valencija samo je 'točka na i' jednog tjedna za zaborav.

Španjolski mediji pišu da Carla Ancelottija od otkaza sada samo spašava plasman u finale Lige prvaka i pobjeda nad Barcelonom u Barlinu. Sve drugo mu Perez i navijači neće oprostiti.

Real može tješiti činjenica da su igrali stvarno dobro, no protiv Alvesa i stativa nisu mogli. Naime, pogodili su ih tri puta.

Linker
24. rujan 2024 03:22