Arda Turan i Lionel Messi

 PHOTOMEDIAEXPRE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
POKRENUT PROCES

Šokantne optužbe za bivšu zvijezdu Barcelone: Uništili su kuću, a zavjese koristili za seks?!

‘Svugdje su ostavljali tragove od cigareta, čak i na namještaju‘, rekao je vlasnik
Piše: SNObjavljeno: 15. travanj 2024. 15:46

Prije godinu i pol dana, kopačke je o klin objesio Arda Turan. Turski nogometaš karijeru je okončao u Galatasarayu, gdje ju je i započeo, a vrhunac karijere bio mu je potpis za Barcelonu. No, u katalonskom gigantu nije se naigrao. Upisao je 55 nastupa uz 15 postignutih pogodaka, a sada se mora suočiti s tužbom zbog onoga što je radio izvan terena u tom gradu.

Naime, kako prenosi Mundo Deportivo, Turanu je stigla tužba od vlasnika kuće u kojoj je on živio tijekom mandata u Barçi zbog navodne štete od 230 tisuća eura. Kako pišu Španjolci, proces je ponovno pokrenut zbog birokratskih nepravilnosti. Kuća je procijenjena na 18 milijuna eura, a navodi se kako su Turan i njegovi prijatelji napravili ogromnu štetu, čak su zavjese u dnevnom boravku koristili kao "ljuljačke za seks"?!

- Svugdje su ostavljali tragove od cigareta, čak i na namještaju. Gledali bi nogomet, a kada bi pao gol, bacili bi daljinske upravljače u bazen, koji su bili vrijedni tisuće eura. Bacili su ih 10 ili 15 - objasnio je vlasnik kuće, a tvrdi se da su Turanovi prijatelji organizirali divlje zabave dok je on bio odsutan.

Linker
29. travanj 2024 09:06