DESETKOVANI U ZAGREBU

Škoti očajni nakon što su ostali bez obrane: 'Hrvatski napadači će nas pomesti...'

'Izgubili smo gotovo cijelu obranu, a susrećemo se s jednim od najboljih napada Europe, koji bi nas mogao pomesti i prije nego što napustimo kamp u Renfrewshireu'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. svibanj 2013. 09:51

Pripreme za Hrvatsku postaju samoubilačka misija", vrlo su destruktivni škotski mediji nakon što su saznali da se izbornik Gordon Strachan suočio s brojnim izostancima svojih igrača zbog ozljeda. Celticovom Scottu Brownu, Rangersovom Leeju Wallaceu i Southamptonovom Dannyju Foxu, izvjesno je da će se pridružiti i najiskusniji stoper, Wiganov Gary Caldwell što je škotske novinare natjeralo na zaključak:

"Izgubili smo gotovo cijelu obranu, a susrećemo se s jednim od najboljih napada Europe, koji bi nas mogao pomesti i prije nego što napustimo kamp u Renfrewshireu".

Mihajlović diže ruke od reprezentacije

Ne radi se, zapravo, o velikoj novosti, ali očito je da izbornik Srbije, Siniša Mihajlović diže ruke od "svog najvećeg projekta u životu". U razgovoru za beogradsku Politiku je, naime, naglasio kako odlazi u slučaju (realnog) kvalifikacijskog kraha.

- Poraz od Belgije značit će da nemamo više ni teoretske šanse za SP. Ostat ću do kraja kvalifikacija, a u prosincu, u slučaju neuspjeha, sigurno odlazim.

Srbija trenutačno zaostaje devet bodova za Hrvatskom i Belgijom, s kojom se susreće 7. lipnja u Bruxellesu.

Linker
21. rujan 2024 12:49