Screenshot: Daily Motion
SAŽETAK SVIH POTEZA

SJAJAN VIDEO HRVATSKE ZVIJEZDE Pogledajte kako je to Modrić strpao u džep najboljeg igrača svijeta

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 03. travanj 2016. 20:37

Vjerojatno ni najveći optimisti među navijačima Real Madrida nisu očekivali pobjedu u subotnjem El Clasicu igranom na Camp Nou u Barceloni, ali Luka Modrić, Cristiano Ronaldo i društvo mislili su drugačije.

Real je golovima Karima Benzeme i Cristiana Ronalda svladao Barcelonu u gostima rezultatom 2:1, uz sjajan nastup hrvatskog reprezentativca Luke Modrića u dresu "kraljveskog kluba".

Španjolski mediji danas su puni riječi hvale za Luku i igru koju je pružio protiv katalonskog stroja. Posebno se ističe njegov učinak u obrani, gdje je, uz Casemira, bio najviše zaslužan za slab protok lopti ka Messiju, Suarezu i Neymaru.

"Luka je bio mnogo bolji od Kroosa, jer se bolje kretao na terenu i imao mnogo više loptu u svojim nogama. U obrani je bio besprijekoran, što je bilo ključno za pobjedu Reala", piše El Pais.



Luka Modric great job vs Barcelona (02-04-2016) by MrBlackHoleMoon

I katalonski El Mundo Deportivo hvali Modrića, čiju su igru jučer okarakterizirali kao ključnu za pobjedu Zidaneovih izabranika.

"Modrić je bio više koncentriran na zaustavljanje Barcinih napada nego na kreiranje Realovih. To mu je išlo odlično i potpuno je ugušio protok lopte na sredini terena".

Marca je također puna riječi hvale za obrambene zadaće koje je juer Modrić besprijekorno izvršavao.

"Iznosio je loptu iz opasne zone sa takvom lakoćom da Zidane nije morao strepiti kada je Modrić imao loptu u nogama. Podredio se ekipi i sasvim zaustavio Messija i Iniestu", navodi Marca.

Linker
24. rujan 2024 02:28