AFP
PRIMERA

Sevilla preokretom do tri boda

Ivan Rakitić odigrao je vrlo dobrih 90 minuta. Njegova su ubacivanja iz slobodnih udaraca i kornera stvarala veliku pomutnju u obranu Mallorce
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. listopad 2012. 01:47

U posljednjoj utakmici 8. kola španjolskog nogometnog prvenstva Sevilla je na svom Sanchez Pizjuanu slavila protiv Mallorce s 3-2...

Sevilla se vraćala iz rezultatskog minusa u dva navrata golovima Alvara Negreda, da bi na kraju slavila golom Brazilca Cicinha iz 74. minute.

Strijelci za Mallorcu bili su Pedro Bigas i Tomer Hemed u razmaku od samo pet minuta prvog poluvremena. Negredo je prvi gol zabio topovskim udarcem u rašlje, a drugi glavom nakon lijepog ubacivanja strijelca pobjedničkog gola Cicinha.

Cicinhu je pobjedonosni gol bio prvi ovosezonski, a zabio ga je snažnim udarcem s ruba kaznenog prostora. Pobjedničkom golu prethodilo je ubacivanje iz kuta Ivana Rakitića koje igrači Mallorce nisu uspjeli raščistiti.

Hrvatski reprezentativac odigrao je vrlo dobrih 90 minuta. Njegova su ubacivanja iz slobodnih udaraca i kornera stvarala veliku pomutnju u obranu Mallorce, a lijepa proigravanja iz igre su otvarala prilike za suigrače.

Sevilli je ostvarena pobjeda četvrta ovosezonska, treća domaća, a njome je andaluzijski sastav skočio sa osmog na peto mjesto ljestvice. S druge strane, Mallorci je ovo treći uzastopni poraz.

Primera, 8. kolo:

Sevilla - Mallorca 3-2 (Negredo 29, 56, Cicinho 74 / Bigas 26, Hemed 30)

Redoslijed: 1. Barcelona 22, 2. Atletico Madrid 22, 3. Malaga 17, 4. Real Madrid 14, 5. Sevilla 14, 6. Betis 13, 7. Levante 13...

Linker
21. rujan 2024 22:13