Inter Milan's Samuel Eto'o celebrates after scoring against Chelsea during the Champions League last 16 second leg soccer match at Chelsea's Stamford Bridge Stadium in London, Tuesday, March, 16, 2010. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
 AP
SLUŽBENA POTVRDA

Samuel Eto'o u Anžiju postao najplaćeniji igrač svijeta, debitira protiv Pletikose

'Dogovor s Interom oko angažmana Samuela Eto'oa je postignut. Nogometaš će se u srijedu u Rimu podvrći liječničkom pregledu i potom potpisati trogodišnji ugovor'
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 23. kolovoz 2011. 21:30

- Dogovor s Interom oko angažmana Samuela Eto'oa je postignut. Nogometaš će se u srijedu u Rimu podvrći liječničkom pregledu i potom potpisati trogodišnji ugovor – izjava je koju je Gazzetti dello Sport dao glasnogovornik Anžija German Tkačenko...

Informaciju istog sadržaja ubrzo su objavili na internetskim stranicama ruskog kluba, četvrtoplasiranog na ljestvici ruske Premierlige nakon 21 kola, dodavši da bi se Kamerunac novim suigračima trebao priključiti u četvrtak, a treneru staviti na raspolaganje za subotnji dvoboj 22. premierligaškog kola, kada Anži gostuje kod Rostova, kluba čiji gol odnedavno brani Stipe Pletikosa.

Prema pisanju najeminentnijega talijanskoga sportskog dnevnika, klub iz Mahačkale će Interu za Kamerunca isplatiti odštetu od 27 milijuna eura uključujući sve bonuse. Važeći je ugovor s Interom 30-godišnji napadač imao do 30. lipnja 2014. godine.

Također, Talijani pišu da će Eto'o u Mahačkali igrati za godišnju plaću od 20.5 milijuna eura, čime će postati najplaćeniji nogometaš u povijesti.

Linker
25. rujan 2024 10:35