AFP
VIDEO

Ronaldinho promašio penal

Loše sam zahvatio loptu i otišla je u zrak. Tako je to. U pravo vrijeme, kad mi krene, doći će i golovi - rekao je nekad najbolji svjetski nogometaš, danas 31-godišnjak
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 18. travanj 2011. 13:03

Kraju se bliže Prvenstva brazilskih Saveznih država. Pred nogometašima u dvama najjačim prvenstvima, Paulista i Carioca, sada je doigravanje...

U polufinalu drugog dijela doigravanja za naslov prvaka Paulista prvenstva Flamengo će igrati protiv aktualnog prvaka Fluminensea. Priliku da njegova momčad izbjegne favorita propustio je Ronaldinho, koji je promašio penal (pucao visoko preko gola) u domaćem 1-1 dvoboju slavne momčadi protiv nižerazrednog Macaea.

- Loše sam zahvatio loptu i otišla je u zrak. Tako je to. U pravo vrijeme, kad mi krene, doći će i golovi - rekao je nekad najbolji svjetski nogometaš, danas 31-godišnjak.

Flamengo, koji je slavio u prvom dijelu natjecanja, mora pobjednički završiti i drugi da bi se okitio naslovom regionalnog prvaka. Ne bude li taj slučaj, igrat će se majstorica.

Još u subotu polufinale Gaucho prvenstva (Savezna država Rio Grande do Sul) izborio je Internacional iz Porto Alegrea, aktualni južnoamerički prvak. U njegovu debitantskom nastupu momčad trenera Paula Roberta Falcaa, fantastičnoga brazilskog veznjaka iz 80-ih godina prošlog stoljeća, pobijedila je Santa Cruz 1-0. Jedini je pogodak za Falcaovu momčad zabio novopečeni brazilski reprezentativac, napadač Damiao.

Linker
24. rujan 2024 23:30