AFP
HODGSON KANDIDAT

Redknapp priznao poraz: 'Ne vidim način na koji bih sada postao izbornik Engleske'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. travanj 2012. 13:29

Menadžer engleskog nogometnog kluba Tottenham, Harry Redknapp, priznao je "poraz" što se tiče izbora novog izbornika reprezentacije Engleske, te se sada nada produljenju suradnje sa "spursima"...

Redknapp je prema mišljenju medija i cijelokupne javnosti bio prvi favorit za preuzimanje engleske klupe nakon što je s iste odstupio Fabio Capello. Međutim, Nogometni savez Engleske (FA) odlučio je pokucati na vrata klupskih prostorija West Bromwich Albiona i tražiti dopuštenje za pregovore s Royem Hodgsonom.

- Ne vidim način na koji bih sada postao izbornik. Royu želim svu sreću. Svi su govorili o mome imenovanju, ali ja nikada nisam razmišljao preozbiljno u tom smjeru - rekao je Redknapp za The Times.

Šezdesetpetogodišnji Englez izjavio je da je sretan što će ostati u sjevernom Londonu, te se nada novom ugovoru od strane kluba, unatoč lošim rezultatima u posljednje vrijeme kojima je ugrožena pozicija koja dogodine vodi u Ligu prvaka.

- Imam sjajan posao u "spursima" i nastavit ću ga obavljati dokle god budem mogao. Sve ovisi o Danielu Levyju hoće li mi ponuditi novi ugovor. Bile su ovo divne četiri godine dosada i ja svoju budućnost planiram ovdje - zaključio je nesuđeni izbornik Engleske.

Linker
24. rujan 2024 15:24