QPR facebook
NIKO ZALUDIO RANGERSE

Redknapp: 'Kranjčar je igrač za Premiership, ali ne znam hoćemo li ga moći zadržati'

'Niko sigurno može igrati u Premierligi. Odigrao je više od 70 utakmica za Hrvatsku koja je prošlih godina proizvela nekoliko fantastičnih igrača. Stvarno je dobar igrač'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. listopad 2013. 19:38

Menadžer Queens Park Rangersa Harry Redknapp izjavio je da je prerano za prognozu hoće li hrvatski nogometaš Niko Kranjčar nastaviti karijeru na Loftus Roadu i nakon ove sezone…

Kranjčar je u redove engleskog drugoligaša došao na jednogodišnju posudbu iz kijevskog Dinama, a u dosadašnja je tri nastupa ostavio vrlo dobar dojam. Nedavno je u razgovoru s engleskim novinarima izrazio spremnost da ostane u Londonu i nakon aktualne sezone. Zasad, međutim, takav rasplet nije siguran.

- Ne znam točno kakva je situacija. Dinamo Kijev je dao puno novca za njega, tako da ćemo tek vidjeti što će se dogoditi. Volio bih ga imati ovdje, ali daleko je kraj sezone, a treba vidjeti i što će biti s QPR-om - rekao je Redknapp, aludirajući na mogući povratak u najviši razred engleskog nogometa.

- Niko sigurno može igrati u Premierligi. Odigrao je više od 70 utakmica za Hrvatsku koja je prošlih godina proizvela nekoliko fantastičnih igrača. Stvarno je dobar igrač, a s utakmicama će postati i bolji. Doveo sam ga u Portsmouth i Tottenham i sretan sam što je i ovdje sa mnom - zaključio je 66-godišnji stručnjak.

Linker
22. rujan 2024 10:46