MUTSU KAWAMORI/AFLO/PROFIMEDIA Mutsu Kawamori/aflo/profimedia
NEMA SREĆE

Real Madrid ponovno ‘izdao‘ jednu od najvećih legendi u povijesti kluba, Perez ga nema baš u nikakvim planovima

45-godišnji stručnjak će ponovo napustiti klub, baš kao što je to učinio i 2010. godine kao nogometaš
Piše: SNObjavljeno: 02. travanj 2023. 07:31

Izgleda kako će nekad sjajni napadač i legenda Real Madrida ponovno razočaran napustiti Bernabeu. Naime, čuveni Raul Gonzalez prema svemu sudeći neće dobiti priliku voditi prvu momčad ‘kraljevskog kluba‘ te će na kraju sezone, i po isteku ugovora, ponovo otići iz kluba.

Trenutačno radi s mladim selekcijama Reala i obavlja zaista sjajan posao, a i veliki broj ljudi u klubu bi ga volio vidjeti na klupi prve momčadi, ali, isto mišljenje ne dijeli i predsjednik Florentino Perez koji ima drugačije planove.

Njegova prva želja je argentinski nogometni stručnjak Mauricio Pochettino. Spomenuti je navodno već duže vremena na meti Reala i gotovo je sigurno kako će na klupi ‘kraljeva‘ naslijediti Carla Ancelottija.

image
PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp

Ancelotti ima još godinu dana ugovora s Realom, međutim, imenovanje Pochettina nakon toga će biti samo pitanje vremena. Perez je tako odlučio, iako je u rukovodstvu dosta onih koji žele vidjeti Raula na klupi prve momčadi.

Stoga je gotovo izvjesno kako će 45-godišnji stručnjak ponovo napustiti klub, baš kao što je to učinio i 2010. godine kao nogometaš. Tada je Real, po mišljenju mnogih, Raula otjerao kao da se ne radi o klupskoj legendi i okrenuli su se kreiranju ekipe uz Cristiana Ronalda.

Iako ispada da se takav potez isplatio ipak ostaje gorčina zbog odnosa prema Raulu koji je godinama nosio močad na svojim leđima.

Linker
30. lipanj 2024 22:36