Riga, 030910.Gradski stadion Skonto.Prva utakmica kvalifikacija za europsko prvenstvo izmedju Latvije i Hrvatske.Na fotografiji: Mladen Petric i Pavles Mihadjuks. Foto: Ante Cizmic / CROPIX
 Ante Cizmic / CROPIX
BILIĆ GA IZNENADIO

Razočaranog Petrića traži pola Europe: 'U Italiju ne želim, izgledna opcija je - Primera'

Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 18. svibanj 2012. 21:44

Kamo će Mladen Petrić, za kojeg izbornik Slaven Bilić nije pronašao mjesto na popisu za Euro? U nedjelju se jedan od menadžera agencije Sports Total iz Kölna, koja ga zastupa, sastao u Zagrebu s ljudima iz kijevskog Dynama.

Oni su otišli u Split kupiti Antu Vukušića, međutim, nije zadovoljio njihova očekivanja pa traže drugo rješenje. Prema informacijama od Petrićeva menadžera Dynamo je jedna od opcija, ali Mladen bi radije u Englesku ili Španjolsku. Zasad s tih adresa postoji zanimanje Fulhama, kojeg trenira Nizozemac Martin Jol, i on želi Petrića budući da su zajedno bili u HSV-u, te od WBA, a s Pireneja su se oglasili Deportivo, povratnik u najviši rang i Sevilla.

Petrić je uzeo time-out, u rukavu drži i Kinu kao financijski najunosniju, ali igrački neatraktivnu varijantu. Lokomotiv Moskva? Čeka se što će reći Bilić, je li mu u viziji. U svakom slučaju Petrić je slobodan igrač

Na pitanje gdje namjerava nastaviti karijeru, Petrić je kazao.

- Dobio sam ponudu iz Italije ali mi se tamo ne ide. Također imam i vrlo unosnu ponudu iz Kine, nešto poput Pranjića, ali tamo također neću završiti iz obiteljskih razloga. Imam i neke ponude iz Španjolske. Vjerujem da je ta zemlja najizglednija opcija. Zagovara je i moja supruga.

*Hoćete li se pridružiti Rakitiću u Sevilli?

- Ne, ovaj ćemo put, za razliku od Basela, biti na suprotnim stranama.

Petrić je prokomentirao i nepozivanje u reprezentaciju:

- Iznenađen sam i razočaran. Doduše, slutio sam da bi se to moglo dogoditi nakon što se šest mjeseci s izbornikom nisam čuo, ali svejedno nisam to očekivao. Mislim da sam zaslužio naći se barem na širem popisu - rekao je Petrić istaknuvši:

- Naravno da poštujem izbornikovu odluku, činjenicu da je on taj koji odlučuje. Svejedno, priznajem da me njegova odluka razočarala.

Linker
06. svibanj 2024 19:11