LOVA DO KROVA

Rastrošna politika Uniteda: Van Gaalu 125 mil. eura za ljetna pojačanja

Fokus u transferima stavljen je na obranu zbog brojnih problema s kojima se Van Gaal susreće u toj liniji
Piše: Vladimir ZrinjskiObjavljeno: 06. prosinac 2014. 10:11

Menadžer Uniteda Louis van Gaal dobit će najmanje 125 milijuna eura za nova pojačanja u ljeto 2015. godine, objavio je The Telegraph.

Pozivajući se na klupske izvore, autor Mark Ogden piše kako će se u novom ljetnom prijelaznom roku nastaviti rastrošna politika, a Van Gaal će ponovno imati potpuno odriješene ruke u lutanju po tržnici.

Traži se i napadač

Telegraph navodi četvoricu igrača koje je Nizozemac uvrstio na must-have listu. To su Kevin Strootman (Roma), Diego Godín (Atlético), Mats Hummels (Borussia) i Nathaniel Clyne (Southampton).

Vidljivo je da među njima nema napadača, no to ne znači da je Van Gaal posve zadovoljan sadašnjim arsenalom. Ogden ističe da će United sigurno kupiti još barem jednog ofenzivca.

Godín za stabilnost

Fokus u transferima stavljen je na obranu zbog brojnih problema s kojima se Van Gaal susreće u toj liniji. Jones, Evans i Smalling konstantno su ozlijeđeni, a 28-godišnji Godín se tretira kao igrač koji bi “crvenim vragovima” donio stabilnost. Isto vrijedi i za Hummelsa, premda je i Nijemac u zadnje vrijeme češće u bolnici nego na travnjaku.

Linker
22. rujan 2024 15:33