PSG je ubacio čak ”šesticu”
 AFP
UVJERLJIVA POBJEDA

Raspoloženi Mbappe i Neymar! Čak šestica Parižana, ‘iskalili‘ su se žestoko na Parku prinčeva...

PSG je drugi s 12 bodova, bodom manje od vodećeg Rennesa, koji ima utakmicu manje
Piše: HinaObjavljeno: 02. listopad 2020. 23:15

Nogometaši francuskog prvaka PSG-a iskalili su se na Angersu, pobijedivši ih na Parku prinčeva s čak 6-1 u dvoboju 6. kola Francuske lige.

Seriju golova je otvorio Florenzi (7), potom je dvostruki strijelac bio Neymar (36,47), pa Draxler (57) i Gueye (71) da bi zadnji gol zabio Mbappé (84). Za Angers SCO je počasni gol postigao Traoré (52). Pariška momčad sada željno čeka u ponedjeljak navečer, kada završava prijelazni rok kada će se znati hoće li PSG ostati bez superzvijezda Kylian Mbappéa i Neymara.

PSG je drugi s 12 bodova, bodom manje od vodećeg Rennesa, koji ima utakmicu manje.

Nogometaši Uniona pobijedili su na svom terenu u Berlinu Mainz s 4-0 u utakmici trećeg kola Bundeslige.

Union je poveo u 13. minuti golom 32-godišnjeg Maxa Krusea, kojemu je to bio prvi nastup za Berlinčane nakon dolaska iz Fenerbahčea, a prednost je udvostručio Marcus Ingvartsen (49). Treći gol postigao je Marvin Fridrich (63), a samo minutu kasnije konačan rezultat postavio je Joel Pohjanpallo, samo 35 sekundi nakon što je ušao u igru u svom debiju.

Unionu je to prva ovosezonska pobjeda, a Mainzu treći poraz i još je bez bodova.

Nogometaši Sampdorije pobijedili su na gostujućem terenu Fiorentinu s 2-1 u prvoj utakmici trećeg kola Talijanskog prvenstva.

Momčad iz Đenove je povela u 42. minutu golom Fabija Quagliarellae iz penala, da bi u 72. minuti izjednačio Srbin Dušan Vlahović u 72. minutu na asistenciju sunarodnjaka Nikole Milenkovića. Ipak, Sampdorija je došla iznenađujuće prve pobjede preko Valerija Verre u 83. minuti, da bi napadač domaćih Frederico Chiesa u zadnjim sekundama pogodio vratnicu.

Obje ekipe imaju po tri boda nakon tri kola.

Linker
24. travanj 2024 05:32