afp
ČEKA SE ODGOVOR REALA

PSG ponudio 85 milijuna funti za Garetha Balea, Laudrup novi trener kluba iz Pariza?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. lipanj 2013. 13:42

Francuski nogometni prvak PSG spreman je uključiti se u borbu s Real Madridom za dovođenje velškog nogometnog reprezentativca iz redova Tottenhama Garetha Balea (23)...

Otkako je PSG 2011. godine preuzela tvrtka Quatar Sports Investments, iza koje stoji kraljevska katarska obitelj, samo na transfere je potrošeno više od 200 milijuna funti. Tako da rekordna ponuda od 85 milijuna funti, ukoliko je istinita (trenutni rekorder je Cristiano Ronaldo, čiji je transfer iz Manchester Uniteda Real platio 80 milijuna funti, op.a.) ne treba čuditi.

PSG želi napraviti novi korak naprijed nakon prošlosezonskog osvajanja Le Championnata prvi put nakon 19 godina i Balea smatraju pravim čovjekom da ih povede i ka europskom vrhu.

U Tottenhamu zasad ostaju nepokolebljivi na basnoslovne svote novca koje im se bacaju pred noge za Baleov transfer, dok brzonogi Velšanin (ugovor mu vrijedi do 2016.) uživa u odmoru na Floridi.

Laudrup u pregovorima s PSG-om, Ancelotti čeka rasplet

Ugledni francuski dnevnik L'Equipe tvrdi da je nogometni klub PSG u uznapredovanim pregovorima s danskim stručnjakom Michaelom Laudrupom, aktualnim menadžerom velškog Swanseaja...

Javna je tajna da "novopečeni" francuski prvak, PSG, traga za trenerom, odnosno nasljednikom Carla Ancelottija. Naime, čim klupska uprava pariškog kluba pronađe odgovarajuću osobu za trenerski posao, Ancelotti će Pariz zamijeniti Madridom, te postati trener Reala.

Drugim riječima, Ancelottijeva sudbina nalazi se u Laudrupovim rukama, jer ukoliko prihvati ponudu Parižana, Talijan je slobodan i konačno može pakirati kofere za Madrid u koji silno želi ići.

Recimo i da je Laudrup iznimno nezadovoljan načinom na koji Swansea pojačava, odnosno ne pojačava momčad za narednu sezonu, u kojoj će, kao pobjednika engleskog Liga kupa, igrati u Europa ligi. Stoga pozitivan Dančev odgovor velikom projektu kao što je PSG-ov teško da može izostati...

Linker
22. rujan 2024 01:16