CROPIX
C. ZVEZDA

Prosinečkom se trese stolica

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. kolovoz 2012. 11:58

Situacija hrvatskog trenera Roberta Prosinečkog na klupi beogradske Crvene zvezde je sve nestabilnija. Korak unatrag su Prosinečki i Beograđani napravili i u četvrtak...

U prvoj utakmici 3. pretkola Europa lige Crvena zvezda je u Beogradu odigrala samo 0-0 protiv ciparske Omonije. Loš je to rezultat prije uzvrata, makar će Prosinečki reći suprotno.

- Imamo i dalje dobar rezultat. Pogotovo zato jer će se Omonia morati otvoriti kao domaćin, a onda ćemo vidjeti kako reagiraju. Kod nas su se isključivo branili i nama je bilo teško probiti taj iskusni bedem ispred njihovih vratiju - rekao je proslavljeni hrvatski nogometaš.

Inače, prije te utakmice je, po navodima dijela beogradskih tiskovina, Prosinečki bio u nezavidnom položaju. Neki su nagađali da mu se opasno klima trenerska klupa, a čelnici kluba su i zasjedali, te su baš od Prosinečkog tražili objašnjenja zašto momčad igra slabo na početku nove sezone.

- Mislim da nismo igrali loše, niti da smo jalovo napadali kako neki tvrde. Bilo je vrlo dobrih perioda, ali nažalost nismo došli do pogotka - rekao je Prosinečki.

No, ne prođe li Omoniju Prosinečki će se sigurno približiti odlasku iz Beograda, a na njegovu nesreću u domaćem ogledu nije stvorio nikakvu rezultatsku prednost protiv Ciprana.

Linker
22. rujan 2024 19:25