KRASIMIR U DILEMI

Problemi za Hajduk: Bugari prije derbija stigli u Split i nudili Balakovu mjesto izbornika!

Predsjednik Bugarskog nogometnog saveza Borislav Mihajlov stigao je jučer u Split kako bi pokušao uvjeriti trenera Bijelih Krasimira Balakova da prihvati ponudu preuzimanja mjesta izbornika Bugarske
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 11. rujan 2011. 10:54

Predsjednik Bugarskog nogometnog saveza Borislav Mihajlov stigao je jučer u Split kako bi pokušao uvjeriti trenera Bijelih Krasimira Balakova da prihvati ponudu preuzimanja mjesta izbornika Bugarske. Zbog toga je Balakov još u petak navečer sjeo s čelnicima Hajduka kako bi svoj klub obavijestio o ponudi koju je dobio prije dva dana. Hoće li se Balakov odlučiti na odlazak, pitanja je koje nije imalo odgovor u subotu uoči dvoboja s Dinamom. Međutim, pred Balakova je stavljen veliki izazov.

Premda je Lothar Matthäus u kolovozu ove godine produljio ugovor s Bugarskom do ljeta 2013. godine, nakon poraza od Švicarske došlo je do svađe na relaciji s predsjednikom Mihajlovom. Nije tajna i zbog čega, jer Bugarska je porazom u Švicarskoj ovoga tjedna izgubila sve šanse za osvajanje drugog mjesta u skupini kvalifikacija za EP s Engleskom, Crnom Gorom i Švicarskom.

Linker
25. rujan 2024 12:29