JAKOV PRKIC Cropix
PROMJENA PLANA

Priča je trajala samo dva dana, ništa od dolaska bivšeg hajdukovca u Zagreb: ‘Do kraja jeseni ne idem nigdje‘

‘Priča je zanimljiva, dobio sam 200 poruka proteklih dana otkada je ta vijest izašla u javnost, međutim nema ništa od toga‘
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 10. listopad 2022. 19:54

Filip Bradarić ipak neće u Jarun. Priča o dolasku srebrnog Vatrenog iz Rusije u redove zagrebačkog drugoligaša trajala je samo dva dana, jer u ponedjeljak navečer 30-ogodišnji veznjak je objasnio kakve su njegove ambicije u bliskom razdoblju.

- Do kraja jeseni, do Svjetskog prvenstva u Kataru, neću potpisivati ugovor. Mogu trenirati s nekim klubom iz splitskog okruženja, ali nemam namjeru igrati za nijedan klub u sljedećih mjesec dana - kazao nam je Bradarić.

Klub kojem bi se mogao uskoro priključiti na trenizima je Dugopolje, ali zasada nema namjeru seliti u Zagreb.

- Ne, ne dolazim u Jarun. Priča je zanimljiva, dobio sam 200 poruka proteklih dana otkada je ta vijest izašla u javnost, međutim nema ništa od toga - decidiran je Bradarić.

Početkom rujna raskinuo je Bradarić ugovor sa Al Ahlijem iz Jeddaha, a potom se u medijima prvo pojavila priča kako bi mogao u hajduk, ali nije se dogodio konkretni razgovor sa njegovim nekadašnjim klubom u kojem je stekao prvoligapku afirmaciju. Takose Bradarić vratio u Split gdje je dosada samostalno trenirao. U svakom slučaju, u drugom dijelu sezone, od siječnja 2023.vidjet ćemo iskusmog veznjaka u novom klubu.

Linker
12. svibanj 2024 23:20