Mahrez na odmoru
 INSTAGRAN
ČEKA GA ZATVOR

Prevarant skidao novce s računa zvijezde Manchester Cityja, putovao, kupovao i častio se na sve strane

Kupovao je luksuznu odjeću, trošio je novac na hranu i piće i maksimalno je uživao na njegov račun
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. veljača 2021. 08:13

Sharif Mohamed (32) izvršio je veliku prevaru u kojoj je znatno oštetio zvijezdu Manchester Cityja Riyada Mahreza. Spomenuti je uspio telefonskim putem uvjeriti banku da je upravo on Mahrez, te da mu pošalju novu karticu koja je imala pristip računu alžirske nogometne zvijezde.

Čitava prevara odigrala se 2017. godine kada je Mahrez još igrao u redovima Leicestera. Mohamed se tada dobro počastio i s računa skinuo čak 175.830 funti. Gotovo svakog dana je iz svog doma u istočnom Londonu išao za Leicester kako bi s dizao gotovinu i na taj način smanjio sumnju banke u bilo kakvu malverzaciju.

Sve se dogodilo pet tjedana prije nego li je Mahrez shvatio da nešto nije u redu i da mu nedostaje velika količina novca na računu. Potom je blokirao sve kartice, ali bilo je kasno, šteta je bila već napravljena. Da stvar bude gora, Mohamed je uspio otići i na odmor na Ibizu gdje je spiskao oko 20 tisuća funti.

image
JON SUPER Afp

Kupovao je luksuznu odjeću, trošio je novac na hranu i piće i maksimalno je uživao na Mahrezov račun. Ipak, sada mu prijeti zatvorska kazna zbog nove prevare, ali se Mohamed brani činjenicom da je imao pomoć nekog iz banke, ali nije imao dokaza o tome.

Također mu ne ide u prilog i to da je već imao kriminalnu prošlost. Radio je prevare sa smještajem u Londonu, a četiri godine je proveo u zatvoru zbog pljačke iz 2009. godine.

Linker
19. travanj 2024 23:54