OBOŽAVA HRVATA

Predsjednik Seville Rakitiću: 'Ako ti netko ponudi dvostruko veći ugovor, ja ću to platiti'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 26. lipanj 2013. 13:25

Jose Maria Del Nido, predsjednik Seville priznao je da reprezentativni napadač Alvaro Negredo želi napustiti klub, ali i još jednom kazao kako Ivana Rakitića neće pustiti. Dok Del Nido radi na dovođenju pojačanja “trebaju nam dvojica srednjaka, dva desna bočna i dvojica napadača kao minimum”, što se tiče uloge playmakera, šef Seville je nedvosmislen:

- Rakitić nije na prodaju. On je zaštitni znak našega kluba.

Ivan je u Španjolskoj, supruga Raquel treba roditi kćer za 15-20 dana, postoje zainteresirani klubovi, ali predsjednik mu je rekao: “Ako ti netko drugi ponudi i dvostruko veći ugovor nego što ga imaš sada, ja ću ti to platiti, samo da ostaneš”.

Del Nido je već jednom Ivanu povećao primanja. Kako je Rakitić rekao da mu se ne žuri iz Andaluzije, čini se da bi ga iz Seville mogla odvući jedino ponuda nekog od velikana čiji se poziv ne odbija. Spominjao se Liverpool, ali od toga nema ništa konkretno. Sevilla je dio financijskih problema riješila transferima trojice igrača - ukupan inkaso 30 milijuna eura - od čega je najveći posao odlazak Jesusa Navasa u Manchester City (25 milijuna eura!).

Linker
22. rujan 2024 17:38