KARIM JAAFAR Afp
IN MEMORIAM

Predsjednik Fife izrazio sućut povodom smrti Mladena Frančića: ‘Istinski će nam nedostajati

‘U ime međunarodne nogometne zajednice želim izraziti najdublje suosjećanje s Hrvatskim nogometnim savezom‘
Piše: SNObjavljeno: 10. lipanj 2022. 18:24

Predsjednik FIFA-e Gianni Infantino poslao je poruku iskrenog suosjećanja uslijed smrti hrvatskog trenera Mladena Frančića. U poruci upućenoj predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza, Marijanu Kustiću, krovnoj organizaciji hrvatskog nogometa i obitelji Mladena Frančića, stoji sljedeće...

"Poštovani predsjedniče,

Izražavam iskrenu sućut povodom smrti bivšeg uspješnog trenera Mladena Frančića. Teško je riječima izraziti tugu koju osjećamo zbog ovog gubitka.

Započevši uspješnu trenersku karijeru 1984. godine, Mladen Frančić vodio je U-20 i U-21 reprezentacije Hrvatske, a tijekom svoje, više od tri desetljeća duge karijere, trenirao je mnoge klubove u Hrvatskoj, Iranu i Saudijskoj Arabiji, a najveći je trag ostavio osvajanjem naslova iranskog prvaka 2005. godine. Mladen Frančić bio je poznat na međunarodnoj sceni, njegovo naslijeđe i postignuće, a pogotovo njegova osobnost, umijeće vođenja i ljudske osobine neće biti zaboravljene i istinski će nam nedostajati.

U ime međunarodne nogometne zajednice želim izraziti najdublje suosjećanje s Hrvatskim nogometnim savezom, Mladenovoj obitelji, prijateljima i voljenima. Naše misli su sa svima vama. Nadamo se da će vas ova sjećanja i naše riječi podrške utješiti u ovom teškom trenutku.

S poštovanjem, Gianni Infantino"

Linker
19. travanj 2024 23:46