PROBLEMI U NAPADU

Prandellijev autogol: Destro ne želi na SP, Balotelli ozlijeđen, a Rossi otpisan!

Piše: ArhivaObjavljeno: 02. lipanj 2014. 14:36

Izbornik Italije Cesare Prandelli našao se u neočekivanim problemima nakon što je otpisao sjajnog napadača Fiorentine Giuseppea Rossija. Njegovo izostavljanje iz sastava za Brazil šokiralo je cijelu nogometnu javnost pogotovo što je igrao u utakmici protiv Sjeverne Irske (0-0).

- Definitivno je nesretan, nema nikakve sumnje oko toga. Radio je naporno pet mjeseci kako bi se našao na popisu za Svjetsko prvenstvo. Na kraju se to nije dogodilo. Jasno da ne može biti sretan – izjavio je Rossijev agent Federico Pastorello za Calcio News 24.

Prandelli je umjesto Rossija htio uvrstiti napadača Rome Mattiu Destra, ali onda je uslijedio novi šok. Destro se pristojno zahvalio talijanskom izborniku i rekao da će radije na odmor nego u Brazil. Navodno mu se ne da sjediti na klupi... Cijela priča je poprilično nejasna budući da je Destro preko Twittera poručio da 'nije odbio put na Mundial'.

Treća loša vijest za Talijane je ozljeda Balotellija, a izjava talijanskog liječnika da 'Marija čeka velika utrka s vremenom', ne zvuči nimalo optimistično. Kako god bilo, Prandelli u napadu još ima Cassana (Parma), Cercija (Torino), Immobilea (Torino) i Insignea (Napoli).

Linker
24. rujan 2024 22:38