SN
HNL fantasy se vraća

Posloži svoju HNL fantasy momčad: Dijelimo čak 125 tisuća kuna, a prvo kolo počinje danas

Dijelimo s vama tipove fantasy igrača uoči početka HNL fantasyja koje starta u petak u 18.55
Piše: Matej PetkovićObjavljeno: 15. srpanj 2021. 18:03

Tek što smo završili s EURO fantasyjem, a već imamo novu poslasticu za naše ‘fantasyste’. U petak 16.7. starta najdraži nam HNL, zanimljiviji i jači nego ikad. Novak među prvoligašima je Hrvatski Dragovoljac koji je svima apsolutna nepoznanica. Ništa drugačija situacija nije ni kod većine prvoligaša, koji su, izuzev Dinama i Osijeka, značajno mijenjali rostere za nadolazeću sezonu.

OVDJE SLOŽITE SVOJU FANTASY EKIPU!

No, bez obzira na nepoznanice, naši ‘fantasysti’ orno spremaju svoje HNL fantasy ekipe za prvo kolo i osluškuju sve korisne informacije koje bi utjecale na slaganje njihove momčadi. Kako bi vas dodatno zagrijali za početak fantasy sezone, u nastavku ćemo s vama podijeliti tri tipa fantasy igrača koji su dio naše zajednice:

‘Fantasysta’ koji igra na sigurno

Ovog igrača pronaći ćete rijetko među našim igračima i u mračnim kutcima interneta. Taj ‘fantasysta’ zamišlja ukupnu pobjedu i puno riskira jer bi svaki kiks favorita tijekom sezone mogao koštati svih bodova. Nije najhrabrija niti najpametnija taktika, ali nekad može donijeti rezultat. On bi složio momčad za prvo kolo ovako:

image
SN

‘Fantasysta’ koji bira igrače iz 3 ekipe

Ovaj igrač je zagriženi fantasy znalac. Natječe se na najvišem nivou i napada pobjedu u ukupnom poretku. Petkom čita sve tiskovine i portale koji prate sportsku tematiku (pogotovo SN) te čeka prvu utakmicu kola da vidi što mu je na raspolaganju. Riskira jedino s napadačima, a uvijek postavlja vratara i obranu iz iste momčadi. Jedino što ga može odvratiti od prokušane taktike je kad je top igrač na popustu. On bi složio momčad za prvo HNL fantasy kolo ovako:

image
SN

‘Fantasysta’ koji bira igrače kao trener

Ovaj igrač je nogometni znalac i to mu jednako pomaže i odmaže kod slaganja svoje fantasy momčadi. Taj majstor često ima problema s odlaskom u hendikep (koji osvojeni broj bodova smanjuje za 15 %) i uvijek pazi na to da lijevo krilo stavi na lijevu stranu, desnog beka na desnu, stopera ili centralnog veznog u sredinu, itd. Često mu ne ide u glavu kako netko tko nije odradio neku posebno dobru utakmicu dobije više bodova od nekog tko je igrao vrhunski, ali je njegova momčad izgubila. On bi složio momčad za prvo HNL fantasy kolo ovako:

image
SN

BONUS ‘Fantasysta’: Onaj koji prije svojih rezultata pogleda kako su prijatelji prošli

Ovaj majstor samo razmišlja o tome hoće li pobijediti u internoj bitci s prijateljima i kome će se od prijatelja moći rugati jer je bio bolji ovo kolo. Glavni cilj mu je ne završiti posljednji u grupi prijatelja (da ne mora platiti večeru ili gajbu piva), a ako može sve bi dao za pobjedu.

Kakav god HNL ‘fantasysta’ bili, igrajte naš fantasy od prvog kola jer ukupni nagradni fond za ovu sezonu iznosi velikih 125.000 kuna, dok svako kolo dijelimo 3.000 kuna nagrada. Pobjednik kola osvaja 200 kuna, drugoplasirani 150, trećeplasirani 100 kuna, a igrači od 4. do 50. mjesta osvajaju 50 kuna bonusa na SuperSport računu!

Linker
26. rujan 2024 04:56