REUTERS/Gonzalo Fuentes
SLIJEDE UZBUĐENJA

POSAO KOJI ĆE UĆI U POVIJEST Ugledna TV kuća objavila: Zlatan Ibrahimović napravio transfer karijere!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. lipanj 2016. 15:30

Kako tvrdi ugledni Sky Sports, Manchester United će već prije početka Eura u Francuskoj potpisati Zlatana Ibrahimovića.

Britanska TV-kuća tvrdi kako su potpredsjednik Manchester Uniteda Ed Woodward i Mino Raiola, menadžer koji zastupa Ibrahimovića postigli dogovor, te da će sjajni švedski napadač narednu sezou nositi dres momčadi sa Old Traffforda.

Jose Mourinho je 27. svibnja imenovan za novog trenera najtrofejnijeg engleskog kluba, te je želio da mu Ibrahimović bude prvo od mnogih pojačanja koja stižu u "Teatar snova".

Sky Sports navodi, pozivajući se na svoje izvore, da će ovaj transfer biti službeno objavljen prije prve utakmice koju Švedska igra na Europskom prvenstvu u Francuskoj protiv Belgije.

Ibrahimović je imao ponude Atletico Madrida, Milana, LA Galaxya, te nekoliko kineskih klubova, ali je odabrao Manchester United zbog mogućnosti da ponovo surađuje s Mourinhom. Po prvim informacijama, plaća bi mu trebala biti 220.000 funti tjedno.

Također se navodi kako će Ibrahimović biti jedini napadač kojeg će ovog prijelaznog roka Mourinho dovesti, jer Portugalac vjeruje kako Marcus Rashford ima potencijal da se razvija i postane zvijezda kluba.

Linker
23. rujan 2024 17:34