HTIO IZBITI LOPTU

Pogledajte bizaran autogol: Branič petom matirao De Geu sa trideset metara!

Mladi golman Manchester Uniteda David de Gea (20), ovoljetno pojačanje iz madridskog Atletica, nikako da prestane primati bizarne golove otkad je promijenio klub
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 06. rujan 2011. 16:04

Mladi golman Manchester Uniteda David de Gea (20), ovoljetno pojačanje iz madridskog Atletica, nikako da prestane primati bizarne golove otkad je promijenio klub.

Novi je, čudnovatiji od svih dosadašnjih na golu Manchester Uniteda, primio u četvrtak braneći gol mlade španjolske reprezentacije na gostovanju kod Gruzije u petoj kvalifikacijskoj skupini, u kojoj se natječe i Hrvatska.

Dogodilo se to, doduše, u nevažnim okolnostima, pri vodstvu Španjolaca 6-0.

Nije, također, De Gea bio ovaj put ništa kriv. Loptu je u 52. minuti ispucao domaći vratar, a kiksao je španjolski branič Iñigo Martinez (20). Osvetilo se mladom stoperu Real Sociedada što je ekshibicijski pristupio lopti pokušavši je u igru vratiti atraktivno, petom. Ona se od njegova desnog stopala odbila u savršenom luku preko De Gee. Bio je to autogol petom s 30 metara.

Španjolska, inače aktualni europski prvak, gostovanje je završila 7-2 pobjedom. U ponedjeljak su dvije reprezentacije igrale "uzvrat" u Španjolskoj. Domaća je momčad dvama golovima Sergija Canalesa slavila 2-0.

Linker
24. rujan 2024 03:22