AFP
OTIMAJU GA BARCI

Perez opet u akciji - Real Madrid nudi 40 milijuna funti za Cesca Fabregasa!

Iako bi se Fabregas rado skrasio u Barceloni, nije odbacio mogućnost prelaska u Real Madrid, kao što je bio odlučan da se neće pridružiti Chelseaju
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 05. svibanj 2011. 16:03

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez ponudit će Arsenalu 40 milijuna funti za njegovog kapetana Cesca Fabregasa, te ga ''oteti'' svom najvećem rivalu Barceloni, piše The Sun…

Engleski tabloid nastavlja sagu o Fabregasu, koji je ponikao u Barceloninoj školi, te se prošlog ljeta poželio vratiti u klub koji je napustio kao 16-godišnjak i preselio se u Arsenal. Fabregas bi ponovno volio zaigrati sa svojim prijateljima Leom Messijem i Gerardom Piqueom, s kojima je igrao zajedno u Barceloninoj akademiji. No, Arsenal je prošlog ljeta odbio ponudu Barcelone za Fabregasa od 31 milijuna funti.

Kako se bliži novi ljetni prijelazni rok, tako se opet sve više piše o Barceloninoj želji da u svoje jato vrati Arsenalovog kapetana. No, The Sun sugerira kako se u utrku za Fabregasa kani ubaciti i Real Madrid, budući da njegov trener Jose Mourinho u tom igraču vidi odličnu nadopunu Xabiju Alonsu u srcu veznog reda momčadi.

Iako bi se Fabregas rado skrasio u Barceloni, nije odbacio mogućnost prelaska u Real Madrid, kao što je bio odlučan da se neće pridružiti Chelseaju, iako ga je gazda tog kluba Roman Abramovič poželio kupiti, piše tabloid.

U Arsenalu će vjerojatno odbiti Realovu ponudu, ako ona stigne, nadajući se da će dva španjolska gigantna ''zaratiti s ponudama'', te da će Fabregasu tako porasti cijena. No, to se vjerojatno neće dogoditi, s obzirom da Barcelona nema takvu platežnu moć, zaključuje tabloid.

Linker
06. listopad 2024 11:24