MARCO BERTORELLO Afp
‘MOGLO BI BITI EKSPLOZIVNO‘

Paul Pogba tuži vlastitog brata koji najavljuje otkrivanje velikih tajni: ‘Imam informacije i o Mbappeu!‘

‘Francuska, talijanska, engleska i španjolska javnost zaslužuju znati određene stvari‘, kaže Mathias
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 28. kolovoz 2022. 15:14

Ima braće koja su međusobno ujedno i najbolji prijatelji, ali nažalost postoje i braća koja nisu u tako dobrim odnosima.

U ovu drugu skupinu spadaju i braća Pogba. Poznatiji od njih, zvijezda francuske reprezentacije i Juventusa Paul Pogba, ovih je dana došao u sukob sa svojim starijim bratom, 32-godišnjim Mathiasom.

I on je nogometaš, doduše trenutačno bez kluba, a karijeru je proveo uglavnom po niželigaškim momčadima u Engleskoj, Francuskoj i Španjolskoj, a nedavno je proveo pola godine u slovenskom Taboru iz Sežane.

O čemu se zapravo radi u sukobu dva brata? Mathias Pogba objavio je video na Instagramu u kojem je najavio kako će otkriti neke stvari vezane uz svog brata Paula, koji se ljetos iz Manchester Uniteda vratio u Juventus.

"Francuska, talijanska, engleska i španjolska javnost zaslužuju znati određene stvari. Zapravo, cijeli svijet, uključujući fanove mog brata, Francuske, Juventusa i njegove sponzore. Moraju imati informacije i nakon toga odlučiti zaslužuje li on poštovanje i ljubav od navijača, te zaslužuje li igrati za Juventus i biti u reprezentaciji Francuske za Svjetsko prvenstvo", rekao je Mathias Pogba.

Njegov brat Paul preselio je iz Juventusa na Old Trafford 2016. godine u transferu teškom 100 milijuna eura, kojeg je realizirao pokojni superagent Mino Raiola. Njegov je biznis u travnju ove godine preuzela dotadašnja ‘desna ruka‘ Rafaela Pimenta, koju su ubrzo prozvali i najmoćnijom ženom u nogometu.

"Želim ljudima otvoriti oči da vide tko je takozvana najmoćnija žena u nogometu, koju moj brat zove svojom drugom mamom. Mislim da će ono što ću reći zabrinuti mnoge ljude. Reći ću i važne stvari o Kylianu Mbappéu. Mnogi detalji i svjedoci potvrdit će ono što ću reći. Moglo bi biti eksplozivno", najavio je Mathias Pogba.

Čini se da njegove ‘prijetnje‘ nisu ništa novo za bratovo okruženje, pa je tako Calciomercato naveo poruku Paulovog odvjetničkog tima u kojoj kažu kako Mathiasove najnovije tvrdnje na društvenim mrežama nisu iznenađenje.

‘‘Dodaju još više prijetnji i pokušaja iznude od strane organizirane bande protiv Paula Pogbe. Nadležna tijela u Italiji i Francuskoj obaviještena su prije mjesec dana i neće biti daljnjih komentara u vezi s istragom koja je u tijeku", poručio je Pogbin pravni tim.

Linker
06. listopad 2024 11:12