BERGAMO, ITALY - FEBRUARY 15: Mateo Kovacic of FC Internazionale Milano kicks a ball during the Serie A match between Atalanta BC and FC Internazionale Milano at Stadio Atleti Azzurri d'Italia on February 15, 2015 in Bergamo, Italy. (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)
 Marco Luzzani / Getty Images / 2015 Getty Images
MA KOGA ZEZAJU?

Pala uvredljiva ponuda za Hrvata: Lovrena platili 25 milijuna, a za Kovu nude 'siću'

Ako će Mancini ustrajati na dovođenju Tourea iz Cityja, novca od prodaje Kovačića mogao bi se pokazati ključnim pa zoto eventualni dogovor s Redsima nije isključen
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 29. svibanj 2015. 14:29

Ugledni talijanski sportski dnevnik La Gazetta dello Sport objavio je vijest da je Liverpool ponudio 18 milijuna eura za Matea Kovačića, ali i da je Inter odmah odbio tu ponudu.

Milanski klub za Kovačića, kojeg su Dinamu platili 15 milijuna eura, traži 25 milijuna eura. Inače, Liverpool je i prije dao smiješnu ponudu od 10 milijuna eura za Kovačića, a navodno su spremni to učiniti i treći put. Naravno, u pitanju bi bio iznos bliži Interovim željama.

Ako će Mancini ustrajati na dovođenju Tourea iz Cityja, novca od prodaje Kovačića mogao bi se pokazati važnim u toj priči pa zoto eventualni dogovor s Redsima nije isključen.

Inače, Mateo je odigrao vrlo solidnu sezonu za Inter te je u 45 nastupa zabio 8 golova.

Linker
16. svibanj 2024 08:39