ISPECI PA RECI

PA KAKO MOŽE TO REĆI 'Neuer je najbolji svih vremena? Ti si totalni idiot!'

'Neki kažu da je Neuer najbolji golman današnjice. Ja kažem - on je najbolji svih vremena', ispalio je bivši nogometaš, a danas komentator Sky Sporta Jamie Redknapp u poluvremenu polufinala Lige prvaka između Barce i Bayerna. No, brzo se pokajao...
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 07. svibanj 2015. 13:35

Sin slavnog Harryja Redknapa se nakon nogometne mirovine prebacio u novinarske vode, radi kao komentator Sky Sporta i kolumnist Daily Maila i svojim bombastičnim izjavama često na sebe zna navući bijes sportske javnosti, pogotovo na društvenim mrežama.

To mu se dogodilo i u srijedu navečer kada je u poluvremenu sada već slavne utakmice ispalio:

"Neki kažu da je Neuer najbolji golman današnjice. Ja kažem - on je najbolji svih vremena".

Svi već znaju što se potom dogodilo. Neuer je u prvom poluvremenu zaista briljirao te maestralnim intervencijama i istrčavanjima spašavao Bayernovu mrežu u nekoliko navrata, da bi ga u finišu utakmice s tri gola izrešetali Messi i Neymar.

Najbolji golman svih vremena? Pored Lava Jašina, Gordona Banksa, Dina Zoff, Gianluigija Buffona, Beare i drugih legendi...

Nesmotrena izjava naišla je na osude i podsmijeh, pa je ekipa s Twittera brzopletog Jamiea izrešetala 'otrovnim' komentarima.

Prenosimo neke od njih:

"Kakva glupa izjava!".

"Redknapp bi trebao ozbiljno razmisliti je li ovo posao za njega. Reći da je Neuer najbolji golman svih vremena??"

"Jamie Redknapp je još jednom potvrdio da je totalni idiot kad može reći da je Neuer najbolji u povijesti".

"Redknapp je Neuera nazvao najboljim golmanom svih vremena!? Da, Jamie, ako si nogomet počeo gledati prije deset godina".

"Vrati se na spavanje, Redknapp! Neuer će se umiroviti kao velikan, ali ne kao najbolji u povijesti. Mora ovo raditi još barem deset godina da bi dostigao Buffona i Casillasa".

"Redknapp bi mogao reći i da je Neuer najbolji čovjek svih vremena".

"Dajte mu otkaz, odmah!"

"LOL, Redknappa je pokosila Neuer-mania".

Linker
08. srpanj 2024 07:16