BURAK AKBULUT Anadolu Agency Via Afp, Instagram screenshot
KAKAV LUKSUZ

‘Ovo je piramida faraona Ronalda!‘ Susjedi su bijesni, pogledajte kako će izgledati čudo od 33 milijuna eura

Ronaldova vila trebala bi uključivati ​​i ogroman stakleni bazen s podvodnom šetnicom
Piše: SNObjavljeno: 01. srpanj 2023. 20:54

Građevinski radovi na vili "veličine bolnice" Cristiana Ronalda u blizini Lisabona kasne već godinu dana. Scenarij iz noćne more razbjesnio je buduće susjede nogometne superzvijezde, kako javljaju portugalski portali.

Naime, Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez razljutili su susjede izvođenjem opsežnih radova na imanju vrijednom 33 milijuna eura, koji traju više od tri godine i trajat će još najmanje 12 mjeseci.

Prošlomjesečni video pokazao je da ima još puno posla na vili koju mještani posprdno nazivaju "piramidom faraona Ronalda".

Zbog Ronaldove popularnosti nekoliko je lokalnih medija i YouTubera napravilo sadržaj o vili, što znači da je njezina lokacija poznata portugalskoj javnosti.

image
CRISTINA QUICLER Afp

Predviđa se da će, kada se povuče iz nogometa, Ronaldo i njegova obitelj vrijeme provoditi između Madrida - doma njegova bivšeg kluba Reala - i blizu lisabonske obale.

Uglavnom, susjedima je dozlogrdio taj projekt, a jedan je od njih izjavio: "Grade već tri godine. Kuća je toliko velika da izgleda kao bolnica. Ulica nam je mjesecima zatvorena, vrt mi je pun prašine. Sve zbog ‘piramide‘ faraona Ronalda."

Prvotno se očekivalo da će projekt koštati 12 milijuna eura, prije nego što je cijena naknadno porasla na 20 milijuna eura, a sada na 33 milijuna eura.

Zgrada golf kluba u blizini vile morala se preseliti, što je jedan od uzroka povećanih troškova. Priča se da je Ronaldo pokušao kupiti taj golf teren kako bi si osigurao veću sigurnost, ali je njegova ponuda odbijena.

Ronaldova vila trebala bi uključivati ​​ogroman stakleni bazen s podvodnom šetnicom. Slavni 38-godišnjak želi glavnu spavaću sobu veličine 300 četvornih metara kao dio, kako se vjeruje, najskuplje nekretnine u Portugalu.

Susjedi su navodno također zabrinuti da će posjed imati pogled na njihove vrtove, a usred tih pitanja pojavile su se sumnje hoće li se Ronaldo, koji sada igra u Saudijskoj Arabiji, ikada useliti.

image
BURAK AKBULUT

Portugalska zvijezda, koja je karijeru započela u lisabonskom Sportingu, u siječnju je nakon neugodnog razlaza s Manchester Unitedom prešla u saudijski Al-Nassr.

Osim brojnih nekretnina u Portugalu posjeduje i luksuznu vilu u Torinu, iz vremena dok je bio u Juventusu, kao i vilu od 5.6 milijuna eura na imanju zatvorene tvrđave La Finca u blizini Madrida.

Ujedno, Ronaldo se može pohvaliti sedmerokatnom stambenom zgradom u Funchalu na otoku svog rođenja, Madeiri.

Linker
14. svibanj 2024 05:04