MATIJA DJANJEŠIĆ/Cropix
ODUŠEVLJENI NOVITETOM

Oršić zaludio Tursku: ‘Bomba! Ako dođe još jedan Hrvat, taj će nam dvojac donijeti 40 golova u sezoni‘

Kažu, bolji je i od donedavnog miljenika kluba koji je s Trabzonsporom pokorio domaći nogomet
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 30. lipanj 2023. 14:22

Mislav Oršić stigao je u zračnu luku u Trabzonu u kasnim satima četvrtka. Snimke koje su obišle društvene mreže prikazuju ugodan doček u režiji dobro raspoloženih navijača u plavo-ljubičastoj boji, hrvatskog napadača po dolasku su počastili pjesmom i aplauzom. Očekivanja su - ogromna.

"Dvije transfer-bombe u jednoj večeri", stoji na turskom portalu Fanatik (drugi novitet je Joaquin Fernandez), koji navodi da će "Oršić donijeti ogromnu vrijednost svom timu" i u samom naslovu predstavlja ga kao "ključnog čovjeka" nadolazeće sezone, tim više što mu se prostor u potpunosti otvorio odlascima posuđenih ofenzivaca (Marković i Yazici) te najavljenom mirovinom Mareka Hamšika.

Fotomaç je usporedio Oršića s Anthonyjem Nwakaemom, donedavnim (2018. - 2020-) krilnim napadačem i miljenikom Trabzonspora, koji je pod grbom turske momčadi u 145 nastupa upisao 40 golova i 47 asistencija, te osvojio sve trofeje klupskog nogometa Turske.

"Oršić je još brži i ima bolju kontrolu lopte! Kada bi Trabzonspor doveo i Brunu Petkovića, taj bi dvojac donio 40 golova u sezoni", naznačuje Fotomaç.

Linker
12. svibanj 2024 22:00