JEAN MARIE HERVIO Dppi Via Afp
PRVI ČOVJEK PSG-A

‘Odbio sam 180 milijuna jer sam znao da će Mbappé ostati u PSG-u, on i njegova obitelj ne trče za novcem‘

Al Khelaifi nije želio potvrditi odlazak Pochettina s klupe niti govoriti o dolasku Zidanea
Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 21. lipanj 2022. 18:56

''Odbio sam ponudu od 180 milijuna eura od Real Madrida za Kyliana Mbappéa jer sam znao da d aon želi ostati u PSG-u."

Tu i slične informacije kojima se nastavlja "saga o Mbappéu" ponudio je prvi čovjek PSG-a Nasser al Khelaifi španjolskoj Marci u intervjuu u kojem je govorio, naravno o Mbappéu, Javieru Tebasu, koji napada PSG i Manchester City, o nogometnoj Superligi, Zinedineu Zidaneu, o odlasku Leonarda i dolasku Luisa Camposa na čelo klupskog sportskog menadžmenta...

Al Khelaifi nije želio potvrditi odlazak Pochettina s klupe niti govoriti o dolasku Zidanea.

"Reći ćemo to kad za to dođe vrijeme. Mogu zasad samo reći da mi se Zidane svidio kao igrač i da mi se sviđa kao trener. Nismo s njim dosad razgovarali izravno ili neizravno."

image
FRANCK FIFE Afp

Al Khelaifi je logično stao u obranu Mbappéa, demantirao je Realovog predsjednika Florentina Péreza koji je imao svoju verziju ostanka Mbappea u PSG-u i izdaje obećanja Realu:

"Odbio sam one silne milijune od Reala prošlog ljeta jer sam znao da Kylian želi ostati u PSG-u. Poznajem ga jako dobro, znam što on i njegova obitelj žele, ne žele se seliti zbog novca. On je odabrao igrati ovdje - za svoj grad, svoj klub i svoju državu i za naš sportski projekt. Nikako o novcu, on misli samo na igru ​​i pobjedu.

U istom je intervjuu Al Khelaifi inzistirao na svom mišljenju da je "Super liga mrtva", govorio je i o Messiju, Neymaru i novoj klupskoj transfer politici koju će provoditi Luis Campos...

Linker
19. travanj 2024 23:26