AP
BEN ARFA

Odbio primiti De Jonga u bolnici

Podsjetimo, De Jong je u utakmici 7. kola Premiershipa između svoga Cityja i Newcastlea grubo uklizao Ben Arfi i slomio mu pritom obje potkoljenične kosti lijeve noge
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 08. listopad 2010. 16:11

Nogometaš Newcastlea Hatem Ben Arfa (23) zabranio je Nigelu de Jongu da ga posjeti u bolnici u kojoj leži nakon što mu je Nizozemac slomio nogu prošli vikend...

Podsjetimo, De Jong je u utakmici 7. kola Premiershipa između svoga Manchester Cityja i Newcastlea grubo uklizao Ben Arfi i slomio mu pritom obje potkoljenične kosti lijeve noge. Francuski nogometaš je završio na operaciji i najmanje ga šest mjeseci neće biti na terenu.

De Jong je nakon svega izbačen i iz nizozemske reprezentacije, a nakon što je iskazao želju da posjeti Ben Arfu u bolnici i ispriča mu se za svoj nerazumljivi potez, dobio je odbijenicu, piše Daily Mail. Štoviše, Ben Arfa je zabranio ikome iz Manchester Cityja da mu dođe u posjet.

U klubu s Eastlandsa su odlučili poštovati želju Newcastleova veznjaka, a umjesto posjeta su nesretnom nogometašu poslali poklon kao znak isprike.

Linker
21. rujan 2024 11:57