MARCIN SZYMCZYK/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Marcin Szymczyk/imago Sportfotodienst/profimedia
ČEKA SE OBJAVA

Nova smjena na klupi prvaka BiH: Bio je pomoćnik Grantu i Advocaatu, a sada bi mogao preuzeti Zrinjski?

Radio je i u Hrvatskoj kao trener Intera iz Zaprešića, a bio je i u stručnom stožeru reprezentacije Srbije
Piše: Igor MarinovićObjavljeno: 15. prosinac 2023. 11:37

Nakon otkaza Krunoslavu Renduliću mnogi hrvatski treneri dolazili su u “opticaj” kao mogući nasljednici. Spominjali su se Ante Čačić, Željko Kopić, Stjepan Tomas, čak i Robert Prosinečki, no čini se da novi trener neće doći iz Hrvatske nego iz - Crne Gore. Navodno se u prvog favorita prometnuo prvog favorita Željko Petrović,

58-godišnji Nikšićanin koji opet kao svi gore spomenuti ima neke veze s Dinamom. Bivši reprezentativac bivše Jugoslavije svojevremeno je nosio dres zagrebačkog Dinama, a kao trener ima prilično impresivan CV. Trenersku karijeru počeo je u Boavisti 2006. kao samostalni trener, a kao pomoćnik asistirao je Avramu Grantu i Dicku Advocaatu.

Radio je i u Hrvatskoj kao trener Intera iz Zaprešića, a bio je i u stručnom stožeru reprezentacije Srbije. Zadnje angažmane imao je u reprezentaciji Iraka te u Adani Demirspor gdje je bio pomoćnik Patricku Kluivertu. Ako Petrović potpiše za Zrinjski, a sve su prilike da hoće, bit će to obznanjeno vjerojatno idućeg tjedna, jer se u ponedjeljak završava polusezona u Premijer ligi.

Linker
07. svibanj 2024 18:32