Karim Benzema 

 JOSE BRETON/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Jose Breton/nurphoto/shutterstock Editorial/profimedia
PROPUSTIO UTAKMICU

Nova drama Karima Benzeme: Francuz se posvađao s trenerom i napustio trening, u klubu bijesni

Zbog ovog posljednjeg konflikta Benzema nije bio dostupan u utakmici protiv Al-Taija
Piše: SNObjavljeno: 07. veljača 2024. 19:42

Nastavljaju se nevolje Karima Benzeme u Saudijskoj Arabiji. Francuz je, prema navodima Marce, ponovno imao epizodu tijekom posljednjeg treninga Al-Ittihada, pa je tako zbog neslaganja s trenerom Marcelom Gallardom napustio trening.

Gallardo mu je navodno naredio da trenira sam, odvojeno od ostatka momčadi, nakon čega je Francuz pokupio svoje stvari i napustio trening. Zbog ovog posljednjeg konflikta Benzema nije bio dostupan u utakmici protiv Al-Taija.

Benzema je u utorak snimljen kako trenira u klupskim prostorijama, ali samo s ozlijeđenim igračima. Odnosi između Benzeme i kluba pogoršali su se nakon povratka u trening poslije međusezonske pauze sa 17 dana zakašnjenja, zbog čega su ljudi u klubu bili izrazito "bijesni".

Također, klupski čelnici navodno nisu mogli ni uspostaviti kontakt s njim 10 dana dok je bio na odmoru na Mauricijusu, iako je ondje zaglavio u početku zbog nevremena. Benzema je početkom veljače vodio važne pregovore s klupskom hijerarhijom, a otvorena je bila i mogućnost povratka u Europu. Spominjali su se klubovi poput Chelseaja i Manchester Uniteda, a nakratko su postojale glasine i o povratku u Lyon.

Linker
29. travanj 2024 17:28