JUSTIN TALLIS Afp
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Nogometni analitičar prozvao Chelseajevo suludo trošenje: ‘Ne znam što rade, govorimo o devet godina...‘

Piše: Patrik JazbecObjavljeno: 15. kolovoz 2024. 11:25

Engleska zvijezda Cole Palmer potpisao je novi ugovor za Chelsea do 2033. godine. Prošle sezone mladi Englez je igrao odlično i zbog svojih izvrsnih nastupa produljio je svoj ostanak u Chelseaju na još dvije godine, što znači da će se u slučaju da odradi cijeli ugovor zadržat u Londonu do 31. godine. Zbog odličnih igara zavrijedio je nastup za Englesku na ovogodišnjem Europskom prvenstvu gdje je zabio gol za izjednačenje u finalu protiv Španjolske, iako nije baš puno igrao na cijelom prvenstvu.

Sportski stručnjak Paul Merson dao je izjavu za Sky Sports te spomenuo da mu nije jasna logika kako su mogli tako mladom igraču dati ugovor koji će trajati gotovo deset godina.

"Ne znam što rade, govorimo o devet godina. Imao je nevjerojatnu sezonu i dobar je igrač, ali ove godine svakoj momčadi će biti cilj, kada se budu suočavali protiv njega na terenu da mu ne dopuste prostor za igru. Sada mu dajete devetogodišnji ugovor. Obožavam ga kao igrača, ali i ostali igrači dobe ugovor na sedam, osam, devet godina. Razlika je u tome što neki od njih niti ne igraju, niti uđu u momčad. Ne možete mi reći kakvi će ti igrači biti za šest ili sedam godina. Prošle sezone bio je nevjerojatan i bit će teško ponoviti istu razinu - izjavio je Merson.

Palmer bi trebao igrati prvu utakmicu za Chelsea ove sezone u nedjelju protiv Manchester Cityja. Prošle sezone postigao je 25 pogotka u 45 nastupa.

Linker
15. rujan 2024 12:02